oh great – you are here!

aanbod.

Kies hier jouw coachingstraject

Je bent sporter of bedrijfsprofessional. Je zoekt oplossingen om jezelf of je product/dienst in de markt te zetten binnen de sportwereld en verder. Je zoekt handvaten, een leidraad, een coach, een manager… Zoek niet verder, maar meld je aan voor één van onderstaande coachingstrajecten of neem contact op voor al je andere vragen. Zit je met een specifieke vraag of probleem kies dan voor de 1 op 1 coaching. Wil je een sponsorprofiel opstellen waar mensen door getriggerd worden? Dit kan in je detail opstellen na het volgen van een ‘Sponsordossier – Coachingsessie’ of nog eenvoudiger door de Sponsordossier template te downloaden. Is social media niet jouw ding, maar besef je dat het essentieel is om jouw merk te vergroten? Met de ‘Social Focus Coaching’ help ik je eenvoudig op weg en krijg je een leidraad die met je meegroeit. Ben je op zoek naar een persoonlijke manager of spreker voor een evenement?
Ik hoor graag van je.

ZIE JEZELF ALS MERK !

Heb je moeite om jouw doelgroep en sponsors te bereiken? 

ZOEK NIET VERDER, IK HELP JE GRAAG.

1 op 1 Coaching en Consultancy

Tijdens deze individuele sessie(s) krijg je antwoorden op jouw vragen en concrete handvaten waarmee je als sporter, bedrijf of team aan de slag kan om de uitdagingen aan te gaan waarvoor je staat. 

(Online)
Coachingstrajecten 

Je krijgt een concreet plan van aanpak én tips & tricks om jezelf in de markt te zetten. Ontdek hoe je jouw unieke eigenschappen kan inzetten om je fanbase te vergoten en sponsor-inkomsten te doen stijgen.

Persoonlijk
Management

Zoek je een manager, die jou ontlast van alle zakelijke en organisatorische zaken. Heb je een luisterend oor nodig, iemand die eerlijk en respectvol zijn mening geeft, iemand die oplossingen biedt zodat jij je kan focussen op jouw sport?  

“success is the sum of small
efforts, repeated day in and day out.”

investeer in jouw potentieel

Just you and me (and coffee)

1 op 1 Coaching Sessie

Zit je met concrete vragen? Weet je wat je wil, maar niet waar te beginnen? Bezorg me vooraf jouw vragen en ik help je tijdens een 1 op 1 sessie (online of face-to-face) om de juiste keuzes te maken, om antwoorden te zien en te weten wat jouw volgende stappen zijn. Een sessie duurt 90min en kan zowel online als face-to-face doorgaan. Voor bedrijven, teams of sporters die een uitgebreider (strategisch) advies nodig hebben is er de optie voor een hele dag coaching en consultancy (3 x 90 min), deze gaan steeds fysiek door, bij voorkeur op een inspirerende locatie.

get your name out there

Sponsordossier –

coaching sessie

Maak van jezelf een merk! Makkelijker gezegd dan gedaan, maar het kan en ik toon je in eenvoudig toepasbare stappen hoe je dit traject voor jezelf in gang zet en opvolgt. Je leert je merkwaarden te definiëren, je leert om zonder twijfel je merk over te brengen naar anderen én tot slot kan je na dit coachingtraject een sponsorprofiel opstellen zodat je sterk en professioneel overkomt bij sponsors.

Your unique story

social focus 
coaching sessie

Sociale media, voor vele (zoals mezelf) een noodzakelijk kwaad, voor slechts enkelen iets wat heel natuurlijk aanvoelt. Voel jij ook een drempel om te posten, denk je uren na voordat je iets lanceert of toch maar niet, want het moment is weg? Je krijgt in dit traject alles wat je nodig hebt om te slagen op sociale media. Wie ben je? Wanneer post je? Wat post je? Wanneer en hoe vaak post je? Je leert het allemaal, krijgt voorbeelden en na dit traject hebt je een handleiding die met je mee kan groeien, naarmate je meer eigen bent met sociale media.     

let me tell you a story

keynote speaker

Zoek je een spreker die met passie de link kan leggen tussen het bedrijfsleven en de sport? Wat kan het bedrijfsleven leren van de sportwereld en vise versa? Je krijgt een individueel verhaal, dat past bij het gewenste onderwerp, bedrijf, team of product. De aanwezigen zullen getriggerd worden en stof krijgen tot nadenken. 

show me the moneeeeeeeey!

Persoonlijk Management

Nee, een manager is er niet alleen om geld binnen te halen en al zeker niet alleen voor zichzelf. Ik nodig iedere sporter en sportliefhebber uit om (de voor de jeugd oude) film Jerry Maguire te bekijken. Het is over the top, maar er zitten enkele belangrijke lessen in die vele management bureaus maar niet willen leren.

Als manager ben je in de eerste plaats een vertrouwenspersoon, je weet dingen die persoonlijk zijn, zaken die wel en niet met topsport te maken hebben, je luistert zonder oordeel. Je leeft mee met de familie van de atleet, beleeft samen hoogtepunten en ben een onvoorwaardelijke steun op momenten dat alles lijkt in te storten.  

Zonder je te moeien met het sportieve ben je onderdeel van het team, je bent er enkel en alleen om atleet te helpen en om toegevoegde waarden te creëren.

En dat is wat ik graag doe.

Zoek je een manager en denk je dat we een klik kunnen hebben? Laat iets van je horen.  

the Frequently asked Q's and A's.

Heb je een andere vraag?
Stuur me een mailtje en ik help je graag.

Leave top tab empty! No content in other words
is mezelf als merk zien geen brug te ver?

Als jij jezelf niet als merk kan zien, waarom zouden anderen dan in jou investeren? Het hele doel van dit coachingstraject is jezelf doen beseffen dat je iets waard bent en hoeveel. Van zodra jij dit uitstraalt gaan anderen ook die meerwaarde zien. Mensen en bedrijven investeren niet in iemand die er zelf niet (voldoende) in gelooft dit waard te zijn. En, no worries, je gaat niet zweven of naast je schoenen wandelen ;-).

is ieder sponsordossier hetzelfde?

Ja en nee. Nee, zeker niet, want het zijn jouw unieke eigenschappen die je in de verf zet op een manier die bij jou past. En ja, ze lijken op elkaar omdat het belangrijk is dat de essentiële elementen in elk dossier aan bod komen. De volgorde, vormgeving en persoonlijke touch maken het van jou.

het lukt me niet om sponsors te vinden en ik weet dat ik hulp nodig heb, maar haal ik de investering er wel uit?

Een investering in jezelf is altijd goed. Net als alle investeringen die je dagelijks doet voor jouw sport, dien je te investeren in een positionering en merkwaarde, dit om op te vallen en sponsors aan te trekken. Als topsporter (in wording) moet je opboksen tegen anderen, niet alleen in de sport zelf, maar ook bij sponsors. Je moet op een professionele manier aantonen waarom jij het waard bent om in te investeren.

Moet ik dan 'influencer' worden?

Nee, dat moet zeker niet. Liggen je ambities daar wel, be my guest, maar je bent en blijft in de eerste plaats sporter. De merken die in jou investeren, doen dit om jou als sporter en om hoe jij jezelf in de markt plaatst. Sport gaat voor, niet sociale media, daarin ligt het onderscheid met influencers. 

Leave top tab empty! No content in other words
is persoonlijk management voor iedereen?

Als je denkt een (nieuwe) manager nodig te hebben, betekent dit dat je met een behoefte zit die nu niet wordt vervuld zodat jij kan focussen op je sport. Herken jij dat? Laat dan iets weten en we plannen een (online en gratis) kennismakend gesprek in. Als er een wederzijdse match is tussen ons en we hebben beiden het gevoel dat we elkaar 100% kunnen vertrouwen en samenwerken, awel... let's do this!  

Ben ik niet één van de vele atleten?

Ik kan pas jouw vertrouwenspersoon en manager zijn als ik er ook echt voor je kan zijn.  Onze samenwerking is 1op1. Ik zorg dat jij de aandacht krijgt die je verdient, op basis van afspraken die we vooraf maken. Het kan dus zijn, dat wanneer jij me contacteert er tijdelijk geen ruimte is om atleten toe te voegen. 

wat met sponsors die ik al heb?

Van zodra wij beginnen samenwerken als sporter-manager maken we duidelijke afspraken over waarvoor je betaalt en waarvoor niet. Als jouw nieuwe manager heb ik geen commissie op al jouw lopende sponsorcontracten, wel op alle nieuwe. Pas vanaf het moment dat ik werkzaamheden moet verrichten voor jouw huidige sponsors (heronderhandeling etc.) verandert dit.

Zijn gesprekken vertrouwelijk?

Ja, sowieso vanaf het moment dat we een samenwerking hebben, maar indien nodig tekenen we een geheimhoudings-verklaring voorafgaand aan het verkennende gesprek (ook bij de 1op1 coaching) omdat er vaak informatie gedeeld wordt die vertrouwelijk behandeld dient te worden. 

Our website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.