PERSONAL BRANDING  VOOR TOPSPORTERS

Wil jij meer halen uit je sportcarrière?
Volg het Personal Branding traject en ontdek de voordelen van jezelf als merk te zien. Ontdek je unieke merkwaarden en hoe je deze kan inzetten als sporter om je waarde te vergroten.

Ontdek het traject

en verhoog je waarde!

je merk bouwen
is investeren in jezelf 

hoe ziet de buitenwereld jou?

Als (top)sporter kan ook jij er niet meer om heen: personal branding. Sportieve resultaten, volgers op sociale media en aandacht in traditionele media bepalen niet meer alleen of je ook commercieel succes kan halen uit je carrière. 

Er is meer nodig en dat ‘meer’ noemen we personal branding. Pak je dit goed aan dan zal de buitenwereld je als merk gaan zien en overstijgt je waarde die van je sportieve resultaten of die van je team. Sporters die tijd steken in hun merkcreatie plukken de vruchten op vlak van sponsoring, mediabereik, professionele ontwikkeling én eigenwaarde.

Hoe ziet het Traject er praktisch uit?

Zet je nu op de mailing- en wachtlijst 

01Wil je ook als merk gezien worden? Geef je mailadres op en we contacteren je wanneer dit traject voor jou kan starten

02Van zodra er ruimte is, ontvang je een mail met uitnodiging om te starten 

03Na betaling ontvang je binnen de week jouw startpakket én persoonlijke toegangscode tot de modules

04Je kiest zelf je tempo, de modules zijn maar liefst 12 maanden beschikbaar

05Voor de merkwaarden, waardebepaling en het sponsordossier is een online Q&A groepssessie voorzien

de Modules

stap voor stap word jij een merk

De vijf modules zijn stuk voor stuk essentiële stappen, met hands-on aanpak, om jezelf als merk te zien én in de markt te zetten. Doorloop ze op jouw tempo en ook jij zal merken dat dit traject je uiteindelijk meer rust geeft en handvaten om keer op keer de juiste keuzes te nemen.

01

Module 1: jouw speelveld

Zet jezelf een spiegel voor, neem afstand van het dagelijkse en leer jouw speelveld in kaart te brengen met daarin alle personen en organisaties die nodig zijn zodat jij aan topsport kan doen. Zie in hoe dit alles samenhangt en wat jouw rol hierin is.

Where are you?

02

Module 2: merkwaarden 

Dig deap en luister naar jezelf om zo te bepalen wie jij bent en wil zijn. Geen sociaal gewenste antwoorden, echt naar de kern om je merkwaarden in kaart te brengen!

What defines you?

03

Module 3: toepassing en toetsing merkwaarden + acties uitzetten

Leer je merkwaarden toe te passen in jouw speelveld, zet concrete acties uit ter verbetering, neem afstand van wat niet meer past, evalueer jouw team en stel je doelen scherp.

Make it real

04

Module 4: waardebepaling

Jouw merk, de sport en jouw resultaten bepalen uiteindelijk de waarde die jij hebt voor potentiële sponsors en steakholders. Leer om die waarde te bepalen en om ze vast te houden.   

You define the value

05

Module 5: sponsordossier

Je hebt voor deze laatste module alle elementen in de vorige stappen bepaald, maar hoe je dit alles professioneel voorstelt leer je in deze laatste fase. Het is een essentieel onderdeel van je merkcreatie en een filter om de juiste partners aan te trekken.

Less is more

WAAROM PERSONAL BRANDING?

ESSENTIEEL VOOR IEDERE TOPSPORTER

Na dit traject kan jij

Jezelf als merk zien en nu je merkwaarden bepaald zijn kan je die waarden ook overbrengen naar de buitenwereld. Iedereen zal jou zien zoals je bent en wil zijn!

Je kan jouw waarde bepalen en dit vertalen naar sponsorbedragen, salaris, commissies en mediawaarde. Je trekt de juiste partnerships aan en weet trouw te blijven aan jezelf!

Je kan een sponsordossier opstellen, je kan je team (her)evalueren, je leert nee zeggen, maar vooral ja zeggen op de juiste vragen!

Zie jezelf als merk!

Meld je aan en ontvang een uitnodiging wanneer dit traject voor jou kan starten. 

Beluister de gratis postcast nu!

Our website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.