Snowboardster Loranne Smans sterker dan ooit aan de start van het wereldbekerseizoen.

23 september 2020

Ruben

Athlete management, Press

0

Voor de Molse Loranne Smans kan de kerstperiode niet snel genoeg komen. Midden december reist ze af naar Copper Mountain in de VS voor de eerste wereldbeker van het nieuwe seizoen.

Persbericht

Bree/Mol, 23/10/2020

 

 

Snowboardster Loranne Smans

sterker dan ooit aan de start van het wereldbekerseizoen.

 

Voor de Molse Loranne Smans kan de kerstperiode niet snel genoeg komen. Midden december reist ze af naar Copper Mountain in de VS voor de eerste wereldbeker van het nieuwe seizoen. Ze is klaar om een gooi te doen naar een nieuwe Belgische podiumplaats en durft verder te dromen van een eerste overwinning aankomend snowboard seizoen.

 

Corona doet wat met een mens, maar Slopestyle & Big Air atlete Loranne Smans, heeft de afgelopen maanden harder dan ooit gewerkt aan haar conditie en dat kwam tot uiting tijdens de eerste trainingsmaand in de Italiaanse bergen. “De eerste dagen was het zoeken, na zoveel maanden zonder trainingskampen kwamen we terecht in mist, met dagenlang minimale zichtbaarheid. Maar midden september klaarde het op boven de Stelvio Pas en kwam het gevoel terug”, aldus Loranne. De sprongen en runs werden beter, stijlvoller en dankzij de doorgedreven training van de laatste maanden, kon ze een hoger niveau halen dan ooit tevoren.

Momenteel geniet ze van een korte stop thuis bij haar familie in Mol. Maar ze reist, samen met haar teamgenoten en coaches, begin november af naar Stubai voor de allerlaatste voorbereiding op het echte werk: op 17 december neemt ze deel aan de wereldbeker van Copper Moutain in de VS, waar ze vol vertrouwen aan de start komt van de Big Air.

 

Voorbeelden en filmopnames laatste trainingskamp:https://www.dropbox.com/sh/mryplwa2k6ksz2g/AACsOxJnhHb4vHbJtzK433FUa?dl=0

Post by Ruben

Comments are closed.